• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З любов’ю і теплотою – для воїнів АТО!

З любов’ю і теплотою – для воїнів АТО!

2014-12-08

Маленькі добрі справи,

зроблені від великої любові,

приносять радість і спокій

Мати Тереза

З любов’ю і теплотою – для воїнів АТО!

У цей складний для нашої країни час, мабуть немає родини, яка б із занепокоєнням та великим хвилюванням не стежила за подіями, які розгортаються на Сході України. Адже ця війна, так чи інакше, торкнулась майже кожної української родини. А головне – вона згуртувала нас, та показала всьому світу, що українці - сильна та вольова нація.

Зовсім незабаром ми святкуватимемо свято Святого Миколая, за ним Новий Рік, Різдво. Хлопці, які зараз боронять Україну на Донбасі, зустрінуть свята далеко від рідних та домашнього вогнища. І наше найголовніше завдання зараз - підтримати їх, і зробити все для того, щоб у ці святкові дні свій новорічний подарунок отримав кожен наш боєць, котрий перебуває в зоні антитерористичної операції на сході нашої Батьківщини!

Зараз дуже багато проходить різноманітних акцій та заходів, спрямованих на підтримку наших захисників. Учні Яготинського НВК № 2, так і їх батьки не залишаються осторонь, і з величезним ентузіазмом долучаються до всіх заходів. Нещодавно в школі відбувся збір макулатури під гаслом «Допоможемо разом», кошти від здачі якої підуть на підтримку Збройних Сил України. За два дні учнями школи було зібрано макулатури понад 5 - ти тон.

Також не залишила байдужих акція «Новорічний подарунок – воїнам АТО». Дітьми та їх батьками в школі було організовано збір речей першої необхідності для українських військовослужбовців, починаючи від продуктів харчування (макаронні вироби, цукор, крупи, мед, згущене молоко, печиво, чай, кава), засобів особистої гігієни (мило, зубні пасти і щітки, вологі та сухі серветки) і до одягу (куртки, светри, шкарпетки, валянки). Та це далеко не увесь перелік. Не залишилось байдужих, коли в одному із ящиків із подарунками, ми знайшли невеличку штучну ялинку.

В кожному запакованому ящику, крім необхідних речей, невеличкий сюрприз – це дитячі малюнки, на яких, із всією дитячою безпосередністю та чистотою душ, діти малювали сонце, безхмарне небо, високі дерева, веселку, різнокольорові будинки, усміхнених українців, перекреслені танки та патріотичні написи: «Ми з вами!», «Повернись живим!».

В кожний ящик дитячі руки вкладали також іграшки і обереги, бо щирі дитячі душі свято вірять, що все це не лише допоможе врятувати життя воїну, а й здобути таку жадану перемогу для нашої України. І тоді вони, наші воїни, повернуться додому, в свої родини. Ми всі молимося за мир на нашій землі і свято віримо, що наша багатомільйонна нація вистоїть проти російського агресора!

Слава Україні! Героям слава!

Кияшко Анастасія

Учениця 11-А класу

Яготинського НВК № 2

заступник голови шкільного

учнівського самоврядування

Кiлькiсть переглядiв: 151

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031