Учитися, щоб принести славу Україні

2014-10-09

/Files/images/15_jovtnya/Новый рисунок.png

Учитися, щоб принести славу Україні

/Files/images/15_jovtnya/Новый рисунок.png

9 жовтня 2014 року в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова відбулася настановна конференція з членами Малої академії наук учнівської молоді Київської області. Наш район представляли ерудовані, творчі та талановиті старшокласники міських шкіл: Стукаленко Аліна (ЗОШ I-III ст. №1), Румянцева Анастасія, Бранець Олександр, Козлов Геннадій, Кияшко Анастасія (НВК №2), Навальна Олександра, Жултинська Ангеліна, Потапенко Олександр (НВК №3).

Розпочалася конференція спільним виконанням Гімну України. Потім до присутніх із вітальним словом звернулася директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Наталія Іванівна Клокар, яка подякувала всім присутнім за прагнення досягати і відкривати нове та закликала молодь в майбутньому працювати на теренах науки рідної держави. Перед учнівською аудиторією виступали і ректор, і проректор, і завідуючі кафедр Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. Усі виступаючі поділилися своїм досвідом, запрошували талановитих учнів на навчання до вузу, бажали сміливості в наукових дослідженнях. Цікавими були виступ і презентація проректора з наукової роботи Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка Вижви Сергія Андрійовича.

Також перед учнями-членами МАН виступила учениця 11 класу Таращанської районної гімназії «Ерудит», яка зайняла III місце на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секції «Світова література» відділення «Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства». Її виступ надихнув багатьох на творчу роботу, дав можливість зрозуміти, що бажання відкривати нове допоможе кожному під час написання манівської роботи. Після закінчення настановлювальної конференції учні працювали у відділеннях, отримували консультацію від фахівців стосовно написання дослідницької роботи.

Приємно зазначити, що одинадцятикласники Стукаленко Аліна та Кияшко Анастасія отримали офіційне запрошення на навчання в Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова. Тож хочеться побажати нашим учням-членам Малої академії наук успіхів у наукових пошуках та визначних перемог на благо нашої України.

Кiлькiсть переглядiв: 132

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031